Чинжүүтэй махан шанз

| Нийтэлсэн Apr 14, 16:04 | Lifestyle

Үзсэн : 379

Жингээ барьж буй хүмүүст зориулсан сонирхолтой бөгөөд амттай жоруудаас зааж өгье. Mексик гаралтай энэ хоолыг туршаад үзээрэй. Дараа нь энэ жороо бусадтайгаа хуваалцахаа мартуузай. 

Орц
  • Жижиглэн хэрчсэн үхрийн хар эсвэл тахианы цээж мах 450 гр
  • Шош 1 лааз
  • Давс 1/4 халбага
  • Жижиглэсэн моцорелла бяслаг 1 аяга
  • Жижиглэсэн дунд зэргийн улаан лооль 1 ширхэг
  • Жижиглэсэн бөөрөнхий сонгино 1ширхэг
  • Жижиглэсэн ногоон сонгино 4 ширхэг
  • Чили эсвэл амтат чинжүү 4 ширхэг
  • Оливын тос 1 халбага

 

exps130833_SD153321B01_30_4b-4

Хийх арга:

1. Дунд зэргийн гал дээр хайруулын тавгандаа тос хийж, сайтар халаагаад дээр нь сонгиноо хийн 1-2 минут орчим хуурна.
2. Дараа нь мах болон бяслагаас бусад бүх орцоо хийн, болтол нь 5-7 минут зөөлөн галаар хуураарай. 
3. Чинжүүгээ голоор нь хөндлөн зүсэж, үрийг цэвэрлэн бэлдээд,, дээр нь шанзаа жигд хуваарилан хийнэ.
4. Дараа нь шарах зууханд 10-15 минут жигнээд гаргана. Зуухны хэм 180 градус байна.
5. Эцэст нь, үрсэн бяслагаа жигд цацаад, 1-2 минут хүлээхэд амтат зоог таны таалалд очиход бэлэн.

Тэжээллэг чанар:
  • Калори:                      496
  • Өөх тос:                     30 гр
  • Ханасан өөх тос:       11 гр
  • Холестерол:               134 мг
  • Натри:                        913 мг
  • Нүүрс:                        17 гр
  • Сахар:                         5 гр
  • Эслэг:                         4 гр

Сэтгэгдэл

Анхааруулга: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд Qnews.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны холбогдох журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдад хүндэтгэлтэй хандана уу!

Love
Cry
Anger
laughing
thinking
confused
Халуун сэдэв

Их үзсэн

Та цаг алдалгүй шинэ мэдээлэл авах бол