24,Sep 2023
| Нийтэлсэн Mar 23, 10:10 | Танин мэдэхүй
Тахианы цээж мах аргуу ч амархан аргаар амтат зоог хийж болно. Үүнийг 20 минут хүрэхгүй хугацаанд хийж болох, Итали жорыг туршаад үзээрэй.
Орц:
Хийх аргачлал:
1. Хайруулын тавгандаа оливын болон цөцгийн тосыг хамтад нь сайтар халаана. Дээр нь тахианы цээж махыг давс, перцээр амтлан, хоёр талаас нь ээлжлэн тус бүр таван минут шарна. Махыг тавганд гарган, тугалган цаасаар боож тавина.
2. Дараа нь тосондоо сармисыг үнэр нь ханхалтал жигдхэн шарж дээр нь улаан лооль, цагаан дарсаа нэмээд нэг минут болгоно.
3. Мөн цөцгий, тахианы шөлөө нэмж хийгээрэй.
4. Эцэст нь тахианы махыг хайруулын тавгандаа буцаан хийж, 5 минут орчим зөөлөн гал дээр жигнэнэ. Бууцай, базил навчаа бэлэн болсон хоолондоо нэмж, хутгаад амтат зоог таны таалалд очлоо. Хатаасан талхтай идвэл илүү амттайг хэлүүлэх юун.
Эх сурвалж: taste.com
Анхааруулга: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд Qnews.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. Манай сайт ХХЗХ-ны холбогдох журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг хэллэгийг хязгаарласан тул Та сэтгэгдэл бичихдээ бусдад хүндэтгэлтэй хандана уу!
Онцлох мэдээ